Home | Wat doen wij | Onze filosofie | Meer weten of werk zien? | Direct contact


Onze filosofie.
De Conceptclub is een actiemarketingbureau dat op vaak verrassende wijze relaties legt tussen merken, organisaties en hun klanten. We helpen onze klanten bij het vinden van de juiste (potentieel rendabele) contacten, bij het starten van een dialoog en het binden aan een product, merk of organisatie.

Wij geloven dat een echte band tussen consument en merk tot stand komt als we de consument in staat stellen om zelf met het merk te interacteren. Offline of online, of een combinatie van beiden, al naar gelang de situatie waarin de consument zich bevindt. Want de consument bepaalt vandaag de dag in veel gevallen hoe en wanneer er interactie plaats vindt met een merk. Merken die dat goed snappen, maken dan ook het verschil.

De Conceptclub werkt voor grote en kleine klanten die echt concreet meetbaar resultaat willen. Ons specialisme is dan ook actiemarketing in de meest brede zin van het woord. Van interactieve marketing, sales promotion tot aan direct marketing.

De beide oprichters hebben een jarenlange ervaring op het gebied van (online) actiemarketing voor vele grote merken en zijn niet alleen in staat om een goed actiematig concept te ontwikkelen, maar dit vervolgens ook ´helemaal thuis te brengen' indien gewenst. Een goede strategie en een goed concept bedenken dat mensen in beweging brengt, is al een prestatie op zich. Maar dit concept vervolgens ook echt vertalen in concrete actie maakt dat een concept uitgroeit tot een effectieve campagne. Werk dat werkt dus.


Lees ook 'Meer weten' Lees verder